Op zondagmiddag 14 december geeft de fanfare in de Dorpskerk in Heinkenszand een kerstconcert. Aan dit concert werkt het koor "the Keysingers" uit Heinkenszand mee. Tijdens deze middag zullen traditionele, maar ook geheel vernieuwende kerstliederen worden afgewisseld met muziek van alle tijden. Euterpe en The Key Singers treden zowel afzonderlijk als gezamenlijk op. De middag begint om 14.30 uur en de entree bedraagt € 5,-- per persoon.

Flyer Kerstconcert 2014

 

Het slagwerkfestival van de slagwerkgroep van Euterpe is inmiddels een traditie geworden voor het laatste weekend van november.

Op zondagmiddag 30 november kan in de Stenge in Heikenszand weer een hele middag worden genoten van slagwerk in al zijn toonaarden.

Naast de slagwerkgroep van Euterpe onder leiding van Bart van der Vaart treedt ook de slagwerkgroep "Weldoen door Vermaak" (WDV) uit Clinge op.

Beide slagwerkgroepen brengen een afwisselend programma ten gehoren. De slagwerkgroep WDV zal veel gebruik maken van melodisch slagwerk en de slagwerkgroep Euterpe treedt op met solisten: René Verhage op contrabas en Judith van Dierendonck op dwarsfluit.

Het concert begint om 14.30 uur en de entree bedraagt € 5,-- per persoon.

 

Slagwerkfestival 2014

 

Traditiegetrouw sluit Euterpe het muzikale seizoen af met een aantal zomerconcerten. De voorbereidingen zijn momenteel in volle gang. Zowel de slagwerkgroep als de fanfare studeren een aantrekkelijk "zomerprogramma" in, dus het is zeker de moeite waard een keer te komen luisteren op één van de volgende concerten:

 

24 juni    concert fanfare bij dorpshuis "The Cameronian" in Baarland

 

1   juli     concert fanfare bij dorpshuis "Amekore" in Nieuwdorp

 

7   juli     concert slagwerkgroep en jeugdslagwerkgroep bij Brasserie "Stelleplas" in Heinkenszand

 

8   juli     concert fanfare bij "Dijkstede" in Heinkenszand.

 

Alle concerten beginnen om 19.30 uur.

 

 

Tijdens de braderie van 12 juli houden wij weer een grootse boekenmarkt.

Evenals voorgaande jaren zijn de boeken allemaal gesorteerd op genre, zodat u makkelijk het boek kunt vinden dat u zoekt.

Heeft u nog boeken die u niet meer leest, u mag ze bij ons afgeven!! Neem contact op met één van onze bestuursleden.

Behalve de boekenmarkt, kunt u tijdens de braderie ook bij ons terecht voor een heerlijk bakje koffie met een ambachtelijk gebakken wafel.

Natuurlijk houden we weer een verloting met prachtige prijzen en is er de jaarlijkse sjoelwedstrijd.

 

 

Zaterdag 22 maart is het de landelijke klusdag NL.Doet en ook Euterpe doet..............mee!!

Iedereen die wil, kan ons komen helpen met het opknappen van ons clubgebouw.

We beginnen zaterdag 22 maart om 8.30 uur!! Wil je helpen, meld je aan via nl.doet.nl!!

 

IMG 0717klein 

 

 

Het publiek heeft afgelopen zondag 16 maart genoten van het Gala Music and Dance. Een heel afwisselend programma werd gepresenteerd. De fanfare onder leiding van Bart van Neyghem werd afgewisseld door de slagwerkgroep onder leiding van Bart van der Vaart. Bij beide onderdelen van de fanfare werd meegezongen door Vera de Koster en iedereen was zeer onder de indruk van de nederlands kampioenen rolstoeldansen Celestine Zegers en Remco van Sabben. Zij dansten op de overbekende Second Walz, maar lieten ook zien dat je op het melodisch slagwerknummer Douce Reverie, een prachtige Engelse wals kunt dansen. Meer vanuit de heupen werd gedanst door het latin danspaar Jolanda de Wit en Thijs Smulders. De muziek van Don Pedro werkte als een rode lap op een stier voor het danspaar en zij dansten een vurig paso doble.

 

Bekijk ook de foto's onder het menu foto's

 

 

Gala Music and Dance

De fanfare en slagwerkgroep van Euterpe geven op zondagmiddag 16 maart as. een bijzonder concert.

"Gala with Music and Dance".

Melodïeën die worden gespeeld door de fanfare, maar ook door de slagwerkgroep. Muziek die wordt bezongen en muziek waarop wordt gedanst.

Aan deze middag werken mee het rolstoeldanspaar Remco van Sabben en Celestine Zegers. Zij zijn Nederlands kampioen rolstoeldansen en deden in december 2013 in Tokyo mee met de wereldkampioenschappen. Zij dansen een aantal ball roomdansen op muziek van de fanfare en de slagwerkgroep. Het latin danspaar Jolanda de Wit en Thijs Smulders danst een paso doble en een samba en Vera de Koster zingt muziek  uit de Nederlandse hitlijst maar ook van ver daar buiten.

Reden genoeg om dus naar de Stenge te komen op zondagmiddag 16 maart.

De kaarten kosten € 10,--, donateurs en kinderen tot 12 jaar € 7,50.

Het concert begint om 14.30 uur.

 

 

Februari 2024
Z M D W D V Z
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 1 2